preloader
Back to top
  • Nu 10% korting op jouw eerste bestelling, klik hier!
  • Gratis verzending
  • Nederlandse fotografen

Hoe het werkt

Exclusieve Fine Art Prints van en door fotografen uit Nederland op de mooiste locaties!

0
Landen bezocht ✈️
0
Prints gedrukt 🖼️
01.

Kies een print

Kies jouw favoriete reisfoto uit onze exclusieve collectie. De plek waar jij de mooiste herinneringen hebt gemaakt, die je mee terug wilt nemen naar huis.

02.

Groot of klein?

Bepaal waar jij de reisposter op wilt hangen. Zoek een plek waar de foto echt tot z’n recht komt en bepaal de juiste grootte voor de gekozen plek.

03.

Zwart of wit

Alle onze prints worden in een zwarte of witte lijst geleverd, met passe-partout. Kies de kleur lijst die het beste bij de foto en jouw interieur past.

04.

Bestellen maar

Favoriete print gekozen? Formaat en kleur bepaald? Dan ben je ready to order! Wij gaan aan de slag met jouw bestelling en bezorgen ‘m bij je thuis.

FINE ART

Hoogste kwaliteit, zonder compromissen

Alles is op maat gemaakt, en wij kiezen alleen maar voor de beste kwaliteit. Zodat jij nog jaren lang kunt genieten en geen zorgen hoeft te maken over verkleuringen. Jij wilt toch ook gewoon dat vakantie gevoel meenemen naar huis!

Wij hebben daarom verschillende drukkers getest, zodat jij niet hoeft te doen. Kwaliteit staat voorop en daar zijn onze partners op geselecteerd. Wel zo fijn dat je alleen maar hoeft te bedenken waar je hem gaat ophangen toch 😎.

De beste kwaliteit posters en lijsten

Wij hebben zelf ook het liefst het beste van het beste, dus willen we dit voor jou ook. Al onze posters worden voor jou op maat gemaakt en geleverd in een lijst. We zijn continu aan het testen en verbeteren en kiezen alleen voor de beste kwaliteit. Zo kun jij jarenlang genieten van de prachtigste ingelijste prints, zonder je zorgen te maken over verkleuringen.

Kwaliteit staat bij ons voorop en daar kiezen we onze partners ook op uit. We hebben verschillende drukkers getest, dus hier hoef jij je geen zorgen over te maken. Kies jouw favo reisfoto, bepaal het formaat en de kleur en wij doen de rest! Fijn toch dat jij alleen maar hoeft te bedenken waar je het gaat ophangen?

De prachtigste posters in een lijst

Bij ons bestel je jouw poster altijd in een lijst met passe-partout. Zo komen onze foto’s namelijk het beste tot hun recht. De foto’s zijn hierdoor beschermd tegen invloeden van buitenaf. Denk aan verkleuringen door de zon, of kreukels. We don’t like! Dus kiezen we voor de beste kwaliteit en bezorgen het kant-en-klaar bij jou thuis. Breng dat heerlijke vakantiegevoel terug in huis met Art in Frame.

Gratis verzending

Gratis verzending

Veilig betalen

Veilig betalen

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Door Nederlandse fotografen

Door Nederlandse fotografen